Azərbaycan Milli Kulinariya Assosiasiyasının 2022-ci “Şuşa ili” üçün hesabatı və fəal üzvlərin mükafatlandırma mərasimi keçirildi

 


Azərbaycan Milli Kulinariya Assosiasiyasının 2022-ci “Şuşa ili”  üçün hesabatı və fəal  üzvlərin mükafatlandırma mərasimi keçirildi

11 yanvar Azərbaycan Milli Kulinariya Assosiasiyasının 2022-ci “Şuşa ili” üçün hesabatı və fəal üzvlərin mükafatlandırma mərasimi keçirildi.

Mərasimdə AMKA-nın 2022-ci “Şuşa ili” görülən işlərin yekun hesabatı verildi. Tədbirdə Azərbaycan Milli Kulinariya Assosiasiyasının Prezidenti və Dünya İslam Kulinariya Birliyinin Prezidenti Tahir Əmiraslanov çıxış etdi.O, il boyu görülən işlərdən və 2023-cü ilin planlarından danışdı.

Tədbirdə diplomlar verildi: “Milli Mədəniyyəti” nə verdiyi dəstəyə görə, Nigar Əmirbəyova (bloqer), Elnarə Heybətova (“Qarabağ mətbəxinin inciləri” kitabın dizayneri), Sinuzər Suleymanova (aşpaz)

Azərbaycan Respublikası QHT- lərə Dövlət Dəstəyi Agentliyinin “Şuşa ili” qrant layıhəsi çərçivəsində Qarabağ mətbəxi üzrə usta siniflər keçdiyinə görə:

Elnura Hüseynova (konditer), Əzizağa Nəbiyev (konditer), Aysel Sultanova (konditer), Röyal Baxışov (aşpaz), Xanım Əliyeva (usta aşpaz), Amid Mirzəyev (aşpaz), “Şuşa ili” qrant layihə ilində fəal iştirakına görə: Oruc Əliyev (usta aşpaz, idarə heyətinin üzvü), Firdovsi İsmayılov (usta aşpaz, idarə heyətinin üzvü), Rəhman Ələkbərov (usta konditer), Elçin Məmmədov (usta aşpaz), Yeganə İsmayılzadə, İlkin Əkbərzadə (Azərbaycan Aşpazlar Qildiyanın Sədri), Eynur Nagdəliyev (Azərbaycan Aşpazlar Qildiyanın üzvü).

Azərbaycan Milli Kulinariya Assosiasiyasının 2022-ci “Şuşa ili” üçün hesabatı verilib.

 












 

Şərhlər
Mədəniyyət bölməsinin xəbərləri

Aygün Bəylər dəfn olunub

  • 08 янв, 14:57